Nume:
FLY BUSINESS - firma taxi cu regim de inchiriere masini cu sofer
E-mail:
booking@fly2airport.ro
Telefon:
0747 999 440
Website:
http://www.fly2airport.ro/
Adresa:
Sect. 2, Anastasie Simu nr. 2, Bucuresti.
Facebook

FLY BUSINESS - firma taxi cu regim de inchiriere masini cu sofer
Bucuresti Sector 2

Companiile de TAXI recomandate ofera servicii de transport rapid si sigur, disponibile non-stop. Gasiti in scurt timp taxiul disponibil situat cel mai aproape de zona in care va aflati!

Detalii

FLY  BUSINESS , societate romana specializata si capabila să furnizeze clienţilor sai servicii de calitate, s-a axat in ultimii ani pe dezvoltarea segmentului business, adaptandu-se cerintelor pietii, intelegand nevoia firmelor din Romania de a oferi atat angajatilor cat si partenerilor de afaceri servicii de transport bazate pe mentinerea echilibrului in relatia costuri- beneficii.Pentru un Transfer de Aeroport, un transfer intre orase sau o inchiriere de masina sau microbuz cu sofer puteti aplea la serviciile unor profesionisti contand pe experienta si competenta noastra pentru a va asigura mobilitatea la cele mai ridicate standarde. Putem servi si invitatii, clientii sau managerii dumneavoastra evitand astfel neplacerile cauzate de un clasic taxi. Personalul nostru este atent selectionat, avand o pregatire deosebita, asigurandu-va confortul, siguranta si discretia, de care aveti nevoie in calatoriile dvs. De aseamenea conducatorii auto detin cunostinte de limba engleza.
Transfeuri VIP la:
Aeroport Bucuresti Otopeni, Bucuresti, Constanta, Mamaia, Craiova, Brasov, Sinaia, Bran, Aeroport Timisoara, Iasi, Cluj, Sibiu, Bacau, Suceava etc.
Transportul se poate realiza atat in tara, cat si in alte tari catre destinatii cum ar fii Sofia, Varna, Burgas, Ruse, Albena, Stara Zagora, Nessebar, Veliko Tarnovo, Budapesta, Szeged, Belgrad, Novi Sad, Viena, Linz, Zagreb.
2.EXCURSII SI CIRCUITE PRIVATE

PROCEDURA  DE LUCRU A ACTIVITATII FLY  BUSINESS este:

- preluarea precomenzilor in avans prin email, telefonic sau portal web, precomenzi ce vor fi confirmate in cel mai scurt timp si emiterea voucherului catre client.
- preluarea clientilor care sosesc la Aeroportul Otopeni se face pe baza de banner inscriptionat cu numele firmei si numele clientului in zona de  asteptare a pasagerilor.
- preluarea clientilor se va efectua chiar si in cazul intarzierii zborului de pana la maxim o ora;

CARE ESTE MODALITATEA DE PLATA SI DE FACTURARE A SOCIETATII  FLY  BUSINESS?
Facturarea detaliata si centralizata a voucherelor se va face la intervale de 15 zile. In functie de valoarea lunara a facturii se pot acorda discount de pana la 20%. Termenul de plata este intre 5 si 15  zile de la data emiterii a facturii.  Plata se va face prin virament bancar sau plata cu card.

 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- servicii personalizate si transport in siguranta;
- autovehicule confortabile si sigure si rezervari cu prioritate;
- transfer la aeroport in timp si siguranta cu autoturisme dotate cu terminale POS pentru plata electronica: American Express, Mastercard, Maestro sau Visa;
- posibilitatea de a avea vehicule adaptate nevoilor dumneavoastra pentru o ora, o jumatate de zi , o zi;
- nu se taxeaza in plus transferurile nocturne;
- nu se taxeaza in plus transferurile efectuate sambata si duminica;
- nu se taxeaza in plus intarzierea sau reprogramarea avioanelor;
- companie care ofera autoturisme echipate pentru persoane cu handicap locomotor;
- personalizarea in functie de necesitati a calatoriei dumneavoastra si controlul absolut asupra pretului – voucher cu valoare fixa;

Oferte speciale

EXCURSII SI CIRCUITE PRIVATE
Turul orasului Bucuresti 4 ore- 50 euro.
Pornire dimineata de la hotel unde sunteti cazati in Bucuresti pe ruta: Hotel Bucuresti - Casa Poporului - Muzeul Satului - Arcul de Triumf - Muzeul Taranului Roman - Ateneul Roman - Patriarhia Romana - Hotel Bucuresti.
Transilvania Tour  – Excursie Peles – Bran
Pornire dimineata de la hotel unde sunteti cazati in Bucuresti pe ruta:
Bucuresti - Sinaia - Castelul Peles - Castelul Pelisor - Castelul Bran ( alias Dracula ) - Brasov - Sighisoara - Bucuresti.
Manastirile din Bucovina .
Pornire dimineata de la hotel unde sunteti cazati in Suceava pe ruta:
Suceava - Manastirea Humor - Manastirea Voronet - Manastirea Moldovita - Manastirea Sucevita - Suceava.
TRANSFERURI PRIVATE
Avand propria flota de automobile, precum si suportul colaboratorilor nostri, soferi profesionisti, cu vasta experienta in domeniul transferurilor si al relatiei cu unii dintre cei mai exigenti clienti, va oferim transferuri la / de la aeroport catre orice locatie din Bucuresti (hotel, sediu firma sau orice alta adresa) , la standarde dintre cele mai inalte. Pentru toate locatiile din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, va putem oferi, transferuri private la / de la aeroport, tranferuri catre litoralul romanesc si cel bulgaresc, precum si in statiuniile montane, inchiriere masina cu sofer (pentru Bucuresti, Brasov, Timisoara, Constanta, Cluj) circuite turistice, la cele mai bune tarife.
MASINA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI
Una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta persoanele cu anumite forme de handicap locomotor este cea a transportului.Societatea noastra deține si va poate oferi un autoturism pentru nevoile dumneavoastra, autoturism care este folosit exclusiv pentru transportul persoanelor cu dizabilități, persoane care folosesc pentru deplasare cărucioare rulante nepliabile, autoturism special adaptat în acest sens.

© 2015 Copyright by taxi-romania.com