Nume:
DimTax - Constanta
E-mail:
dimaionutu@yahoo.com
Telefon:
0744 334 226
Adresa:
Constanta, Str. Arcului, Nr. 9, Bl. F5, Sc. B, Jud. Constanta.

DimTax - Constanta

Companiile de TAXI recomandate ofera servicii de transport rapid si sigur, disponibile non-stop. Gasiti in scurt timp taxiul disponibil situat cel mai aproape de zona in care va aflati!

Detalii

Experienta din domeniul transportului de persoane este garantia ca suntem un serviciu profesionist de taximetrie, garantand în orice moment siguranta, confortul, rapiditatea si corectitudinea pretului. Firma noastra de taxi a fost infiintata, in dorinta de a oferii servicii la standarde europene si la cele mai competitive preturi, pentru a satisface cerintele clientilor nostri indiferent de standardele cerute. Firma si-a propus inca de la infiintare sa-si indeplineasca urmatoarele obiective si anume:

- dobandirea increderii in sine,

- dobandirea increderii in altii,

- furnizarea increderii altora,

- imbunatatirea functionarii companiei,

- prevenirea greselilor,

- initierea actiunii corective,

- depasirea concurentei si nu in ultimul rand orientare catre client.

Consideram ca depindem de clientii nostrii, intelegem necesitatile curente si viitoare si de aceea ne propunem sa satisfacem cerintele clientului preocupandu-ne sa depasim asteptarile lui. Personalul calificat al companiei noastre de la toate nivelurile, se implica total, permitand ca abilitatile sale sa fie utilizate in beneficiul clientilor. Vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va satisface in totalitate necesitatile, propunerile, obiectiile si reclamatiile dumneavoastra. Faptul ca majoritatea clientilor nostri sunt clienti fideli si veniti din partea recomandarilor altor clienti care au fost foarte multumiti de promptitudinea, calitatea si flexibilitatea serviciilor noastre, ne impulsioneza si ne da incredere ca vom reusi sa ramanem in topul celor mai bune firme din judet.

Servicii

Principalele servicii oferite:

- preturi competitive pe piata de taximetrie;

- o gama larga de servicii;

- toate masinile au asigurari de persoane si bagaje pentru client;

- soferi profesionisti si manierati.

Oferte speciale

PROGRAM NON STOP - cu ajutorul unui Wolkswagen Golf 6 Break.

© 2015 Copyright by taxi-romania.com