Nume:
EUROP TAXI BOTOSANI
E-mail:
office@europ-taxi.ro
Telefon:
0231 966
Telefon 2:
0231 517 777
Telefon 3:
0729 517 777
Website:
http://www.europ-taxi.ro
Website 2:
http://www.gazautointernational.ro
Adresa:
Botosani, Str. Pacea, Nr. 49, Jud. Botosani.

EUROP TAXI BOTOSANI

Companiile de TAXI recomandate ofera servicii de transport rapid si sigur, disponibile non-stop. Gasiti in scurt timp taxiul disponibil situat cel mai aproape de zona in care va aflati!

Detalii

Infiintata in anul 2003, avand ca principal obiect de activitate instalarea si reparatia instalatiilor auto de gaz, GAZ AUTO INTERNATIONAL este prima societate de profil din Botosani. Succesul nostru in afaceri ilustrat si de pozitia dobandita se datoreaza faptului ca am situat in centrul preocuparilor urmatoarele principii de baza:utilizarea unor produse de inalta calitate care poseda certificate de omologare RAR oferirea de servicii de calitate catre clientii asistenta si solutii tehnice. Compania de taxi s-a infiintat datorita nevoii publice de a utiliza servicii de calitate la un nivel european in domeniul transportului de tip taxi. Odata cu identificarea acestui neajuns din piata, o echipa profesionista a avut ambitia si determinarea sa puna pe picioare un intreg sistem care sa satisfaca orice cerinte pe aceasta piata intr-o continua crestere. De-alungul anilor compania  a venit in intampinarea clientilor sai cu tarife unice, special create sa indeplineasca si sa satisfaca cerintele si standardul ridicat intr-o economie emergenta, dar nu inca matura. Asadar, clientii nostri se bucura de un nivel ridicat de profesionalism, confort si siguranta.

Cuvantul de ordine pentru tot acest colectiv este SERIOZITATE. Soferii nostri lucreaza dupa niste norme stricte de calitate a serviciilor si comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat. Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel încat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes.

Experienta isi pune amprenta asupra profesionalismului angajatilor si a serviciilor pe care le oferim. Suntem cu un apel inaintea concurentei deoarece ne dedicam timpul pentru ca tu sa ajungi sigur și repede la destinaaia aleasa. Am ajuns aici, in fruntea alegerilor tale, prin pasiune și respect. Noi iti garantam siguranta si confortul asteptat. 

Am investit timp, resurse si atentie in managementul parcului auto, care este controlat si reinnoit periodic. Interesul nostru fata de masini face ca siguranta sa fie principalul motiv pentru care fiecare calatorie va fi ireprosabila.Mulțumirea ta este esențiala pentru echipa noastra, de aceea permanent masinile puse la dispozitie sunt intretinute și periodic verificate în service. Cu noi calatoria ta este una linistita intr-un ambient curat, iar soferii iti vor acorda 100% din atentia lor. Credem cu tarie ca o companie puternica detine o structură interna puternica și antrenata, intrucat investim in oameni si în formarea lor ca profesionisti. 

Ne alegem personalul cu atentie si il formam in baza unor valori principale: respect, dedicare, seriozitate. 

Operatoarele trateaza cu amabilitate si promptitudine fiecare cerere. soferii respecta standardele și protocoalele pentru ca orice calatorie sa fie eficienta si placuta.Cu noi fiecare calatorie va fi placut memorabil.

Continuam sa calatorim impreuna!

 

Servicii

 Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

 - cea mai simplă și cea mai accesibilă aplicație online;

 - parc auto cu masini foarte bine intretinute si verificate periodic;
 - gama larga de autovehicule;
 - preturi competitive pe piata de taximetrie;
 - dispecerat modern;
 - varietate a serviciilor;
 - toate masinile au asigurari de persoane si bagaje pentru clienti;
 - notoritate pe piata de profil din Botosani;
 - soferi profesionisti si manierati.

Oferte speciale

Lista telefoanelor de comenzi:

- 0231 966
- 0231.517.777
- 0745 517 777
- 0729 517 777
- 0735 266 666
- 0740 966 966

Parteneri

SC GAZ - AUTO INTERNATIONAL S.R.L. - INSTALATII GPL BOTOSANI.

Galerie foto

EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI
EUROP TAXI BOTOSANI

© 2015 Copyright by taxi-romania.com